Durung nampa pitulungan sosial, warga Surabaya bisa lapor aplikasi iki

0
145

Suroboyo, Nawacita – Kantor Komunikasi lan Informasi Kota Surabaya (Diskominfo) nggawe aplikasi supaya warga bisa nglamar awake dhewe utawa kulawargane lan tangga teparo sing pancen butuh, nanging babar pisan ora nampa pitulung sosial. Warga bisa nglaporake iki liwat aplikasi Proposal Bantuan Sosial sing diluncurake dina iki ing Kantor Hubungan Pamaréntah Kota Surabaya, Jumuah (27/8/2021).

Muhammad Fikser, Kepala Diskominfo Surabaya, ujar manawa liwat aplikasi iki, warga bisa nglamar awake dhewe utawa nglamar wong liya, wiwit saka sedulur utawa tangga teparo sing pancen butuh lan nganti saiki durung entuk pitulung saka pamrentah. “Aplikasi iki bisa digunakake warga wiwit sesuk, mula sesuk warga bisa usul,” jarene. Miturut Fikser, kanggo ngusulake pitulungan sosial, warga mung kudu ngetik kaca iki lan layanan kanggo ngirim usulan kanggo panampa pitulungan sosial bakal katon.

Salajengipun, warga bisa ngisi formulir proposal ahli waris kanthi data asline, wiwit saka ID pelapor, jeneng wartawan, nomer telpon / WhatsApp pihak sing nglaporake, lan email pihak sing nglaporake. Sabanjure, wartawan kudu ngisi data babagan proposal kanggo ahli waris. Iki kalebu kecamatan sing panampa ing omah, NIK, lan sebab kenapa dheweke butuh pitulung. Sawise kabeh diisi banjur klik kirim. Secara otomatis, proposal iki bakal dilebokake ing dashboard Kecamatan. Banjur verifikasi 1 × 24 jam bakal ditindakake babagan usulan-usulan sing bakal teka, “ujare Fikser. Petugas sing bakal nindakake verifikasi yaiku Camat lan Lurah. Dheweke bakal ngerti kepriye pantes warga kasebut nampa pitulung, amarga verifikasi kasebut bakal ditindakake kanthi digital lan lapangan. Yen sajrone verifikasi, kabukten manawa ana warga negara sing nampa pitulungan sosial, mula warga kasebut bakal mlebu data MBR (Komunitas Penghasilan Rendah), lan bakal dilamar njaluk pitulung saka Menteri Sosial. “Ya, sawise data kasebut dilebokake menyang Kementerian Sosial, kudu ana proses luwih dhisik. Mula, nalika ngenteni proses saka Kementerian Sosial, Pak Wali pengin warga njaluk pitulung saka Pamrentah Kota Surabaya kanthi pambiyantu panganan dhasar sing wis disebar kaping pirang-pirang, “jarene. Fikser mrentah warga supaya bisa nggunakake aplikasi iki kanthi cepet. Kasunyatane, dheweke ngarep-arep supaya aplikasi iki ora digawe guyon, amarga bakal mesakake para petugas sing bakal mriksa utawa verifikasi ing lapangan. “Mangga nggunakake aplikasi iki kanggo mbantu lan nulungi wong liya. Yen ana tanggi ing sisih tengen lan kiwa sing durung nampa pitulungan sosial nganti saiki, bisa digunakake kanggo mbantu. Dadi, aja digunakake kanggo ngrusak utawa nggawe wong liya kalah utawa nandhang kasusahan, “ujare Fikser.

sumber : Suara Suroboyo

LEAVE A REPLY